Feest Vrijzinnige Jeugd Deurne

Feest Vrijzinnige Jeugd
Feest Vrijzinnige Jeugd Deurne

Beste ouder(s),
Binnenkort begint je tiener aan een nieuw hoofdstuk. De overstap naar het secundair. Het lijkt nog maar pas geleden dat je kind de eerste stappen in de ‘grote school’ zette. Stilaan is dat kind van weleer uitgegroeid tot een zelfbewuste tiener die er nu helemaal klaar voor is om die stap naar het middelbaar onderwijs te maken.

Deze stap mag best op een feestelijke manier gevierd worden. Daarom organiseert het Humanistisch Verbond Deurne, samen met de leerkracht niet-confessionele zedenleer een Feest Vrijzinnige Jeugd!

Het Feest Vrijzinnige Jeugd vindt plaats op 8 mei 2021, op het prachtige domein van Het Peerdsbos – Bredabaan 89 (Plataandreef) – 2930 Brasschaat.

Om het feest veilig te kunnen laten doorgaan (coronamaatregelen) worden enkel feestelingen toegelaten. Kort na het afsluiten van de inschrijvingen ontvang je praktische info over hoe we er een fijn feest van gaan maken.

Inschrijven kan via onderstaande knop!

De inschrijvingsperiode is afgelopen!

Helaas is de inschrijvingsperiode verlopen. Indien jullie toch nog graag feesten is het nog steeds mogelijk om deel te nemen aan: feestinjekot.be. Dit gaat door op 30/04/2021 (wel vooraf inschrijven) Meer info vind je op de website!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks een mailtje ontvangen waar we enkele leuke nieuwsitems en nieuwe activiteiten oplijsten? We beloven je niet te spammen!