Feest Vrijzinnige Jeugd Westhoek

Feest Vrijzinnige Jeugd
Feest Vrijzinnige Jeugd Westhoek

Binnenkort is het zover! De grote stap naar het middelbaar. Een moment dat we hier bij Hujo niet ongezien laten passeren en feestelijk inzetten met een Feest Vrijzinnige Jeugd.

Om deze speciale overgang te vieren, organiseert Hujo samen met jullie leerkrachten zedenleer en het Humanistisch Verbond Westhoek twee heuse feestdagen! 2 dagen gevuld met spel, workshops en plezier!

Workshopkeuze 2 mei

Dit Feest Vrijzinnige Jeugd gaat door tijdens 2 dagen voor feestelingen (FVJ) met workshops op 2 mei en 15 mei 2021.
Geef hier de door welke workshop de feesteling zal volgen op 2 mei. Op 15 mei is er doorschuifsysteem dus moeten ze niet kiezen!

Workshops

Stopmotionfilmpje maken:
Stopmotionfilmpje maken: De deelnemers maken een stop-motion-filmpje (een filmpje gemaakt van foto’s die achter elkaar geplakt zijn), over een zelf bedacht onderwerp, met een zelfgemaakt scenario. Hoe: Door voorwerpen te manipuleren en foto’s van te trekken wordt het verhaal gemaakt en gefilmd.

Wensbomen (activiteit):
Bij een nieuwe levensfase horen ook nieuwe dromen en wensen. Maar waar dromen kinderen en jongeren van? Wat wensen ze? Aan de hand van de wensbomen ontdekken ze hun wensen en dromen.

Inschrijving

Het inschrijvingsgeld (bijdrage in de onkosten) bedraagt 15 euro.
Inschrijvingen zijn afgesloten!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks een mailtje ontvangen waar we enkele leuke nieuwsitems en nieuwe activiteiten oplijsten? We beloven je niet te spammen!