FVJ – Feestdag (W)onderweg

Feest Vrijzinnige Jeugd
FVJ – Feestdag (W)onderweg

Binnenkort begint je tiener aan een nieuw hoofdstuk. De overstap naar het secundair. Het lijkt nog maar pas geleden dat je kind de eerste stappen in de ‘grote school’ zette. Stilaan is dat kind van weleer uitgegroeid tot een zelfbewuste tiener die er nu helemaal klaar voor is om die stap naar het middelbaar onderwijs te maken.

Deze stap mag best op een feestelijke manier gevierd worden. Daarom organiseert het Feestcomité (W)onderweg, samen met de leerkracht niet-confessionele zedenleer een Feest Vrijzinnige Jeugd!

Het Feest Vrijzinnige Jeugd vindt plaats op 12 juni 2021 en gaat van start om 8u30 in ‘Beat the Barn’ – Belgenlaan 20, 2490 Balen. Het eindigt om 20u in ‘GBS De Schommel’ – Haardstraat 3920 Lommel.

Praktisch

Datum: 12 juni 2021

Startuur: 8u30 – einduur: 20u

Locatie start: Beat The Barn, Belgenlaan 20, 2490 Balen

Locatie einde; GBS De Schommel, Haardstraat 3920 Lommel


Word vrijwilliger!

Vrijwilligen bij Hujo kan je heel breed zien door onze zeer gevarieerde activiteiten. Je kan bijvoorbeeld kiezen om het komende jaar mee te gaan als kok op vakantie, te brainstormen over ons werkthema of om af-en toe een spel te begeleiden. De keuze of combinatie ligt volledig bij jou!

Ik wil vrijwilliger worden!