GEANNULEERD – Hujo’s Vrijwilligersdag 2020

Vrijwilligersactiviteit
GEANNULEERD – Hujo’s Vrijwilligersdag 2020

Belangrijke update:

Dag Hujo-held, 
Jullie schreven met velen en vol enthousiasme in voor ons vrijwilligersweekend. Maar helaas kunnen we het vrijwilligersweekend niet laten doorgaan. Omwille van de nieuwe maatregelen en het stijgend aantal besmettingen hebben we beslist om ons vrijwilligersweekend te annuleren. De deelnemersprijs wordt aan iedereen terugbetaald op het rekeningnummer waarmee je betaald hebt.
We gaan natuurlijk bekijken of we op een ander moment in het jaar opnieuw een vrijwilligersweekend of vrijwilligersactiviteit kunnen organiseren. 

Tot snel en stay safe!
Het Hujo-team  


Maak je klaar want ook dit jaar trekken we er weer een aantal dagen één dag op uit, om onze vrijwilligers (huidige en nieuw) te leren kennen en een toffe dag te beleven!

We hebben deze dag gepland gepland vol actieve (en minder actieve) bezigheden. Het ideale moment dus om het Hujo team en andere vrijwilligers van Hujo wat beter te leren kennen!

Voor wie?

Huidige, nieuwe en geïnteresseerde Hujo-vrijwilligers.

Waar en wanneer?

Dit jaar gaan we naar de Jes Sleep Inn in Brussel en belonen jullie harde werk met een supertoffe ééndaagse.
We komen samen op de locatie op zaterdag 24 oktober om 9u30.

Inschrijven

Let op, door de jeugdwerkregels hebben we een max van 50 personen dus de plaatsen zijn beperkt.

OPGELET: Het weekend is onder voorbehoud van nieuwe maatregelen en jeugdwerkregels. Indien het niet doorgaat door b.v. nieuwe maatregelen, wordt de deelnemersprijs terugbetaald.


Word vrijwilliger!

Vrijwilligen bij Hujo kan je heel breed zien door onze zeer gevarieerde activiteiten. Je kan bijvoorbeeld kiezen om het komende jaar mee te gaan als kok op vakantie, te brainstormen over ons werkthema of om af-en toe een spel te begeleiden. De keuze of combinatie ligt volledig bij jou!

Ik wil vrijwilliger worden!