Lentefeest Deurne 2021

Lentefeest Festival
Lentefeest Deurne 2021

Proficiat! Je stapte onlangs de eerste klas van het lagere school binnen. Een moment dat we hier bij Hujo niet ongezien wil laten passeren.

Daarom organiseert Hujo samen met jullie leerkrachten zedenleer en het Humanistisch Verbond Deurne een fantastisch Lentefeest. Een voor- of namiddag gevuld met spel en plezier, maar ook creatieve en eigenzinnige workshops staan op het programma!

Het Lentefeest vindt plaats op 29 OF 30 mei 2021, op het prachtige domein van Het Peerdsbos – Bredabaan 89 (Plataandreef) – 2930 Brasschaat. De feestelingen worden dus verwacht op slechts één van deze twee dagen!

Om het feest veilig te kunnen laten doorgaan (coronamaatregelen) worden enkel feestelingen toegelaten.  Kort na het afsluiten van de inschrijvingen ontvang je praktische info over hoe we er een fijn feest van gaan maken.

Schrijf je in via onderstaande knop
De inschrijvingsperiode is afgelopen!

Helaas is de inschrijvingsperiode verlopen. Indien jullie toch nog graag feesten is het nog steeds mogelijk om deel te nemen aan: feestinjekot.be. Dit gaat door op 30/04/2021 (wel vooraf inschrijven) Meer info vind je op de website!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks een mailtje ontvangen waar we enkele leuke nieuwsitems en nieuwe activiteiten oplijsten? We beloven je niet te spammen!