Switch: crossing borders

Buitenlands kamp
Switch: crossing borders

Joepie we gaan weer naar het buitenland! 

Vrijzinnig humanistische jongeren, die zijn er overal ter wereld. Ook benieuwd naar wat hun drijfveer is om op deze manier in het leven te staan? Voor jongeren zoals jij organiseert Hujo elk jaar Switch, een keitoffe uitwisselingsvakantie waar grenzen verlegd worden om vrijzinnig humanistische ‘soulmates’ te ontmoeten.

Ben je tussen 16 en 20 jaar jong? Lees dan zeker verder!

Dit jaar trekken we samen met Finse jongeren naar onze oosterburen in Duitsland, waar de Berlijnse Muur dit jaar exact 30 jaar geleden viel.  We gaan op ontdekking, leren elkaar en onszelf wat beter kennen en snuiven aan de hand van verschillende activiteiten de Duitse cultuur op. 1, 2, 3, actie! Want stilzitten, daar doen we niet aan mee. Of toch? Wat dacht je van even te relaxen aan ons eigen zwembad na een tochtje kanovaren? Want oh jawel, ons vakantiehuisje is er een mét zwembad!

Aan avontuur en chillmomentjes geen gebrek dus deze vakantie. Omdat iedereen weet dat wij, humanisten, vaak zelf een eigen mening en willetje hebben, is er – als kers op de taart – ook ruimte om de planning gedeeltelijk zelf in te vullen. OK. Dit kan niet meer stuk.

Locatie: Duitsland | Meer weten over de accommodatie? Klik hier.
Data: 16 tot 27 juli 2019
Uur:  08:00 (16/07) tot 17:00 (27/07)
Prijs: €255

Waar wacht je nog op?

Dit is een unieke kans! Je gaat toch echt niet beginnen twijfelen om deel te nemen aan dit ongelofelijke avontuur? €255,- voor een topervaring, eeuwige herinnering en misschien wel vrienden voor het leven. Maak kans op een gratis duoticket door mee te doen aan onze Instagramwedstrijd! Meer info op www.hujo.be/duoticket.

Bestel hier een postkaart

Dit jaar hebben we coole postkaarten die je kan opsturen naar een vriend of vriendin waarvan je denkt dat die zich echt moet inschrijven voor Switch. Bestellen kan via deze link.


Word vrijwilliger!

Vrijwilligen bij Hujo kan je heel breed zien door onze zeer gevarieerde activiteiten. Je kan bijvoorbeeld kiezen om het komende jaar mee te gaan als kok op vakantie, te brainstormen over ons werkthema of om af-en toe een spel te begeleiden. De keuze of combinatie ligt volledig bij jou!

Ik wil vrijwilliger worden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je maandelijks een mailtje ontvangen waar we enkele leuke nieuwsitems en nieuwe activiteiten oplijsten? We beloven je niet te spammen!