Blikkenwerpers zoekt talent

Blikkenwerpers werpt haar kritische blik op de wereld vanuit diverse eigenwijze invalshoeken. In 2022 staan de thema’s zelfbeschikkingsrecht & persoonlijke vrijheid centraal. Vind je het belangrijk om in je leven elk aspect, hoe groot of klein ook, dagdagelijks of gewichtig van aard, zelf in handen te nemen? 👉‍ Mooi, dan zoeken wij jou!

Blikkenwerpers zoekt talent

Wij zoeken jong en gedreven ruw talent. Wordt je warm als we zeggen “Dit verlaten pand wordt een coole expositieruimte die jij helemaal mag vorm mag geven”? Dan zoeken we jou! Concreet betekent dat de kunstenaars begeleiden naar een heuse expo én het organiseren van die expo van A tot Z mee in handen nemen. Voeling hebben met het thema ‘persoonlijke vrijheid’ is een must. Hoe mag je helemaal zelf invullen. Ervaring hebben is absoluut niet noodzakelijk, bakken goesting des te meer.

Uiteraard word je voor dit project gecoacht en geruggesteund door mensen recht uit het werkveld.

Blikkenwerpers opent de ogen en gaat van start in maart 2022 en vindt plaats in Gent en Hasselt. Je kiest zelf in welke stad je aan de slag wil gaan en geeft dit ook duidelijk aan wanneer je op deze oproep reageert. De expo’s zullen doorgaan in september 2022. Alle samenkomsten, coaching- en feedbackmomenten en pizza-avonden vallen tussen die periode en bespreken we samen met heel het team.

Dus

  • Zin om aan het organiseren te slaan in Gent of Hasselt?
  • Zin om met jonge kunstenaars aan de slag te gaan?
  • Ben je tussen 18 en 30 jaar?
  • Klaar om samen je eigen expo vorm te geven?

Check op bovenstaande punten? Perfect, laat je horen!