De Feestdoos

De FEESTDOOS is een handig instrument  om een zinvol en kwalitatief (feest)weekend uit te werken ter voorbereiding van een Vrijzinnig Humanistisch feest.

De FEESTDOOS biedt een structuur voor de invulling van het weekend. De activiteiten die de tool bevat, zijn kneedbaar naargelang de situatie, context, doelgroep, aantal deelnemers, enz.

De FEESTDOOS is opgebouwd aan de hand van enkele grote thema’s die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen en jongeren. Hieronder horen  verschillende soorten activiteiten/workshops: kennismaking, groeps-bevordering, sport en spel, zingeving, enz. Deze zijn aangepast aan beide leeftijdscategorieën.

De nadruk tijdens een feestweekend ligt voor ons op ontmoeting, samen zijn en samen ervaren, stilstaan en zingeven, genieten en beleven. Kortom op de kernelementen van het Vrijzinnig Humanisme.

Wie kan er gebruik maken van de feestdoos?

Leerkrachten NCZ en oudercomité’s of -verenigingen voor moraal die een Lentefeest of Feest Vrijzinnige Jeugd willen organiseren, kunnen beroep doen op onze diensten. Privé-initiatieven kunnen wij helaas niet ondersteunen.

Uw hulpvraag?

Hoe kunnen wij u helpen? Stuur je vraag via dit formulier door. We contacteren je zo snel mogelijk.