Feesten

Onvergetelijke feesten

Hujo biedt steun bij het organiseren van Lentefeesten en Feesten Vrijzinnige Jeugd. We helpen om van die overgangsmomenten een onvergetelijk gebeuren te maken.

Het aanbod vind je in onze Feestdoos (zie onder).

Voor wie?

Leerkrachten Niet Confessionele Zedenleer en oudercomités of -verenigingen voor moraal die een Lentefeest of Feest Vrijzinnige Jeugd willen organiseren. Privé-initiatieven kunnen we helaas niet ondersteunen.

Wil je met Hujo samenwerken voor jullie feestweekend of feestdag? Stuur je vraag via hanne@hujo.be door. We contacteren je zo snel mogelijk.

De Feestdoos

De Feestdoos is een nuttige en flexibele tool om een zinvol en kwalitatief feestweekend voor te bereiden en te organiseren. De tool houdt rekening met situatie, context, doelgroep, aantal deelnemers, leeftijd van de deelnemers enzovoort.

De Feestdoos vertrekt vanuit thema’s die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen en jongeren, met aandacht voor groepsvorming en zingeving, maar ook voor sport en spel. De nadruk ligt op ontmoeting, samen ervaren, stilstaan en zingeving, genieten en beleven: de kernelementen van het Vrijzinnig Humanisme.

Deze tool kan gratis gebruikt worden in overleg met Hujo. Contacteer hiervoor hanne@hujo.be.

Feest je mee?

Hieronder zijn alle Feestweekends en Feestdagen terug te vinden.
Heb je goesting om mee te werken aan onze feestweekends en workshops of om activiteiten en spelen te begeleiden?

Stuur dan je gegevens door naar hanne@hujo.be!

Feestvrijwilliger

Wil jij 6-jarige feestelingen het Lentefeest van hun dromen bezorgen?
Zorg jij graag mee voor een onvergetelijk Feest Vrijzinnige Jeugd met de 12-jarigen?

Heb je zin om een topweekend te begeleiden met overnachting?
Loop je graag op een extra leuke manier stage als (hoofd)animator?

Dan ben jij de perfecte Feester om mee op Feestweekend te gaan!
Niet als juf, niet als meester, MAAR wél als Feester!
De feesten zijn binnen het vrijzinnig humanisme belangrijke overgangsmomenten in het leven van kinderen en jongeren. Daarom zorgt Hujo mee voor een kwalitatief en betekenisvolle begeleiding.

Als Feester sta je in voor de begeleiding van de kinderen en jongeren doorheen het weekend. Je doet dit niet alleen. Je bent met 2 à 3 Feesters en ook de leerkrachten en/of leden van de feestcomités staan hier mee voor in.

Als Feester begeleid je Hujo workshops en activiteiten die binnen het thema passen. Deze zijn uitgewerkt op activiteitenfiches. De activiteiten tussendoor (kennismaking, energizers, enz.) bepaal je zelf. Je krijgt hiervoor leuke ideeën aangereikt.

Indien je stage loopt, werk je een stage-activiteit uit. We bepalen in onderling overleg welke activiteit je zal voorbereiden én begeleiden.

Sounds good?
Contacteer dan Hanne via hanne@hujo.be of geef haar een belleke via 0489 22 49 57.