Feesten

Onvergetelijke feesten

Hujo biedt steun bij het organiseren van Lentefeesten en Feesten Vrijzinnige Jeugd. We helpen om van die overgangsmomenten een onvergetelijk gebeuren te maken!

Het aanbod vind je hieronder 👇

Voor wie?

Leerkrachten Niet-Confessionele Zedenleer en oudercomités of -verenigingen voor moraal die een Lentefeest of Feest Vrijzinnige Jeugd willen organiseren. Privé-initiatieven kunnen we helaas niet ondersteunen.

Hujo’s Feestondersteuning

Bij Hujo kan je aankloppen voor ondersteuning bij het organiseren van jouw feest van A-Z

We vertrekken bij Hujo vanuit vanuit thema’s die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen en jongeren met aandacht voor groepsvorming en zingeving, sport en spel. De nadruk ligt op ontmoeting, samen ervaren en zelf onderzoeken, stilstaan en zingeving, genieten en beleven: de kernelementen van het Vrijzinnig Humanisme. We zetten onze uitgebreide ervaring in het jeugdwerk in en maken gebruik van speelse methodieken en activerende werkvormen.

Samen met jou zoeken we naar de ideale versie van jouw feest. Waar wil je op inzetten? Wat vind je belangrijk? Met dit als vertrekpunt  gaan we met jou aan de slag bij het organiseren van jouw feest. Denk aan activiteiten of workshops, het boeken van (weekend)locaties, enthousiaste vrijwilligers, inschrijvingen opvolgen via ons platform, uitgewerkte thema’s, het ontwikkelen van flyers of uitnodigingen,  …

Onze workshops, activiteiten en thema’s zitten vervat in onze planningstool ‘De Feestdoos’. Tijdens de ondersteuning gebruiken we onze tool om jullie feest samen te stellen en dagverloop te maken. De tool houdt rekening met het aantal deelnemers, leeftijd, eigen geplande activiteiten, enzovoort.

👉 Wil je met Hujo samenwerken voor jouw feestweekend of feestdag?
Stuur je vraag via hanne@hujo.be door. We contacteren je zo snel mogelijk!

Feest je mee?

Hieronder zijn alle Feestweekends en Feestdagen terug te vinden.
Heb je goesting om mee te werken aan onze feestweekends en workshops of om activiteiten en spelen te begeleiden?

Stuur dan je gegevens door naar hanne@hujo.be!

Feestvrijwilliger

👉 Wil jij 6-jarige feestelingen het Lentefeest van hun dromen bezorgen?
👉 Zorg jij graag mee voor een onvergetelijk Feest Vrijzinnige Jeugd met de 12-jarigen?
👉 Heb je zin om een topactiviteit of zalig weekend te begeleiden?
👉 Loop je graag op een extra leuke manier stage als (hoofd)animator?

Dan ben jij de perfecte Feester om mee op Feestweekend te gaan!

Niet als juf, niet als meester, MAAR wél als Feester!
Als Feester sta je in voor de begeleiding van de kinderen en jongeren doorheen het weekend. Je doet dit niet alleen. Je bent met 2 à 3 Feesters en ook de leerkrachten en/of leden van de feestcomités staan hier mee voor in.

Indien je stage loopt, werk je een stage-activiteit uit. We bepalen in onderling overleg welke activiteit je zal voorbereiden én begeleiden.

Sounds good?

👉 Contacteer dan Hanne via hanne@hujo.be of geef haar een belleke via 0489 22 49 57.