Verzekering

Als je lid bent van Hujo – dat betekent als je afdracht van 3,00 € per lid is gestort (of gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar) en je gegevens via de ledenlijst bij Hujo vzw is aangekomen – dan ben je ook verzekerd. Hujo vzw heeft immers een polis afgesloten om leden van de lokale groepen voldoende te kunnen dekken bij ongeval, binnenlandse reizen, schade e.d. Vanaf de dag dat je afdracht betaald is, ben je verzekerd voor dat werkingsjaar.
De verzekering die Hujo vzw voor zijn leden heeft afgesloten omvat ook een ongevallenverzekering. Op deze manier willen we deelnemers en de ouders meer zekerheid bieden om hen op een beschermde manier deel te laten nemen aan onze werking. Let op: de verzekering geldt enkel in België. Voor activiteiten in het buitenland moeten jullie een bijkomende reisbijstandsverzekering afsluiten!

BA & lichamelijke ongevallenverzekering

Ongeval gebeurd? Dowload hier het aangifteformulier BA & lichamelijke ongevallen (enkel voor het binnenland) Klik hier
Polis BA & lichamelijke ongevallenverzekering: klik hier

Aanvullende reisbijstandsverzekering

Je gaat naar het buiteland en wenst een aanvullende reisbijstandsverzekering aan te vragen? Stuur een mailtje naar groepen@hujo.be en we maken dit zo snel mogelijk voor jou in orde!
Nog vragen? Neem dan een kijkje in onze vragenpagina. Als je daar geen antwoorden vindt, kan je de medewerker lokaal steeds contacteren via groepen@hujo.be