Skeptics in the Pub

Rens VETT Leave a Comment

Ken je Skeptics in the Pub al?
SitP is een (informeel) sociaal evenement dat een gelegenheid biedt om te praten, ideeën uit te wisselen en plezier te beleven in een informele en gemoedelijke sfeer.

SitP ontstond origineel in 1999 door Scott Campbell in Londen. De Londense groep, nu uitgegroeid tot 200-400 aanwezigen per evenement, beweren “‘s werelds grootste reguliere cafébijeenkomst” te zijn. (en dat geloven we graag!) Over de hele wereld zijn er nu wel ongeveer 100 actieve groepen. Je ziet, een populaire formule!

Tijdens verschillende SitP’s komen er allerlei interessante én actuele onderwerpen aan bod via een centrale spreker. Deze spreker komt over zijn/haar/x expertise praten en gaat vervolgens in gesprek met wie wil. Hieruit vloeien zeer boeiende gesprekken die nieuwe perspectieven kunnen geven aan ons denken en doen.

Een leuke mix van kritisch denken, een gezellige babbel en nieuwe contacten leggen. 

Momenteel zijn er al 2 SitP’s gepasseerd, die je hopelijk niet gemist hebt (want ze waren de moeite). De volgende SitP staat gepland voor 21 november in De Kleine Hedonist (Antwerpen). Hetty Helsmoortel komt ons alles uitleggen over CRISPR!
Tijd dus, om af te zakken naar de Sint-Jacobsmarkt in het hartje van Antwerpen.

As a final note;
Skeptics is helemaal gratis dus… nothing to lose, everything to gain!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *