VETT zkt scherpe pennen

Zin om mee te schrijven voor VETT? You came to the right place.
    Lidmaatschap kost vijf euro per jaar. Leden krijgen drie keer per jaar VETT toegestuurd en worden op de hoogte gehouden van activiteiten van Hujo.
  • Maak een gebruikersnaam aan. Eenmaal goedgekeurd sturen we je een wachtwoord op waarmee je kunt inloggen op onze site. Let op! Artikels die geschreven worden moeten eerst goedgekeurd worden door onze webmaster alvorens gepubliceerd te worden.
    Een artikel wordt pas geplaatst na goedkeuring van de webmaster. De webmaster heeft het recht het artikel niet te plaatsen, met vertraging te plaatsen of te verwijderen. De webmaster heeft het recht een auteur tijdelijk of definitief de mogelijkheid om in te loggen te ontzeggen. Uw bijdragen vallen onder de creative commons licentie: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/be/deed.nl Dat wil kort samengevat zeggen: uw bijdrage mag door andere non-profit media worden overgenomen mits bronvermelding en vermelding van de auteur(s). Men mag uw materiaal overnemen maar niet verknippen of verwerken in een andere context. Commercieel gebruik mag enkel mits er uitdrukkelijk toestemming is van de auteur. De auteurs behouden het recht om hun materiaal te gebruiken voor een ander medium. Hujo.be heeft het je artikel binnen de context van Hujo.be te gebruiken op de website, drukwerk, video of foto. Een artikel mag enkel betrekking hebben op het betrokken artikel of het opgegeven onderwerp. Reclame of promotionele links naar externe sites, zijn niet toegestaan. Persoonlijke aanvallen, beledigende taal en het benoemen van derden met bijnamen, zijn niet toegelaten. Gebruik geen hoofdletters of opeenvolging van leestekens om uw argumenten kracht bij te zetten. Het online plaatsen van een artikel houdt geen enkele inhoudelijke goedkeuring door de redactie in. De auteur van een reactie is volledig en uitsluitend verantwoordelijk voor de inhoud van zijn artikel. Hou er rekening mee dat de artikels gearchiveerd worden, en opzoekbaar blijven via zoekrobots. De redactie kan niet ingaan op verzoeken om reacties naderhand te verwijderen. Door een artikel online te plaatsen, verleent de auteur Hujo het recht deze eventueel te publiceren op de andere delen van de website, al dan niet ingekort. Onder meer volgende daden zijn bij wet verboden en strafbaar. Ze zijn dus ook niet toegestaan op hujo.be: Racisme, xenofobie, negationisme en discriminatie Laster, eerroof, beledigingen Misbruik van andermans naam Schending van intellectuele eigendomsrechten Uw persoonsgegevens en uw IP-gegevens worden bewaard om eventuele identificatie mogelijk te maken. Hujo.be heeft het recht deze persoonsgegevens over te maken aan de gerechtelijke overheden, of om u verantwoordelijk te stellen indien uw reactie aanleiding geeft of kan geven tot een strafklacht, vordering in schadevergoeding of andere actie, van Hujo.be zelf of van een derde.