Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Creadoeplaneet Overpelt

23 februari 2019 - 13:30 t.e.m. 17:00

€3

Wat

De dagen zijn kort, de nachten zijn lang. Overal is het veel te vlug donker. We hebben veel meer zonlicht nodig…
En om dat te verhelpen organiseren we op zaterdagnamiddag 23 februari de 6de CREADOEPLANEET!
Help ons met het wakker maken van de zon en kom mee doen met een of meerdere van onze toffe workshops! Samen plezier maken en stralend de namiddag doorbrengen!

WELKE WORKSHOPS KAN JE VOLGEN?

 • Djembé (1 uur): Maak de aarde wakker en speel mee met de djembé. Laat je lichaam overnemen door het ritmische muziekspel. Voel het ritme en laat je gaan! 
 • Streetdance (1 uur): Van de straat geplukt, sneller dan in de videoclips. Samen met Ilse en haar dansvrienden leer je coole moves en pasjes.
 • Creatief met natuurklei (1 uur): Met klei kan je werkelijk alles maken. Vanuit het niets iets maken, slechts een beetje klei en dan… Spannend!
 • Lavendelkussentjes en knuffelkussentjes maken (1 uur): droom weg en ontwerp samen met Henny je eigen knusse knuffel kussen. Heerlijk knus! 
 • Expert ballonnen plooien (1 uur)Zou je dolgraag willen kunnen ballonplooien en volledig zelf aan de slag gaan? In deze workshop leer je in ‘no-time’ ballonfiguren plooien!
 • Snoeptaarten maken (1 uur): Geef de zon kracht! Ideaal voor zoetebekken en snoepkonten! Maak jij de lekkerste zonnesnoeptaart?
 • Havermoutkoekjes bakken (1 uur): De workshop bakken is elk jaar een schot in de roos. Het baksel mag mee naar huis worden meegenomen en wordt ook aan de andere kinderen uitgedeeld om te proeven. Smakelijk!
 • Stopmotion (2 uur): Verzin de mafste verhalen en maak je eigen filmpje met de playmobile mannetjes (je mag je eigen playmobile meebrengen, dit jaar werken we niet met lego). Stilte op de set, en ACTIE
 • Graffiti (2 uur): Met een spuitbus in de hand kan je ongelofelijke resultaten bereiken. Even oefenen hoe je een spuitbus het best kan vastnemen, hoe hard je moet drukken en voilà, je bent vertrokken om je eigen graffitiwerk te maken! Breng kledij mee die vuil mag worden.
 • Regenbooglampjes (2 uur): Een kleine regenboog die langzaam met wisselend licht alle kleuren van de regenboog uitzendt. Supermooi!
 • Ons planetenstelsel (2 uur): Met z’n allen ons eigen planetenstelsel maken? We gaan aan de slag met allerlei materiaal. Experimenteren en uitproberen!
 • YouTube Vloggen (2 uur): Vloggen is hot! Het internet staat vol met knappe foto’s en filmpjes. In deze workshop ga je zelf aan de slag. Cool!

OUDERCAFE

Je (klein)zoon/(klein)dochter neemt deel aan de workshops? Kom langs, relax en geniet van een boeiend onderonsje in ons oudercafé. Het thema opvoeding is nooit ver weg. Jullie zijn welkom vanaf 13.30 uur in ons oudercafé. Voor kinderen jongeren dan 6 jaar is er kinderopvang voorzien.

Afsluiten doen we allen samen met het (GROOT)OUDER-KINDMOMENT: een happening die je als (groot)ouder niet wil missen!

Wie

Kinderen zedenleer uit het basisonderwijs kunnen deelnemen aan deze activiteit. De ouders en grootouders zijn ook meer dan welkom.

Wanneer

Zaterdag 23 februari 2019, van 13.30 uur tot 17 uur.
13u30-13u45: Onthaal
13u45-14u00: Verdeling workshops
14u00 (STIPT!) – 16u00: Workshops & Oudercafé
16u00-16u15: Verzamelen van de troepen
16u30-17u00: (Groot)ouder-kindmoment

Waar

De CREADOEPLANEET gaat door in:
CAMPUS VOX OVERPELT
Leopoldlaan 45 – 3900 Pelt

Inschrijven

Kom en laat je verlichten! Schrijf je als de wiedeweerga HIER in. Inschrijven kan tot en met 18 februari.

Creadoeplaneet wordt mede mogelijk gemaakt door:
Humanistisch Verbond Noord Limburg, , oudervereniging campus VOX Overpelt, huisvandeMens Lommel en HUJO Nationaal. Met de steun van IMD Limburg.

 


Locatie

campus Vox
Leopoldlaan 45
Overpelt,België
+ Google Maps

Organisatoren

Humanistisch Verbond Limburg
Hujo

Comments 4

 1. Beste,

  Ik heb mijn zoontje Julien de Groot ingeschreven voor 23 februari voor de Creadoeplaneet in Overpelt.
  Nu had hij als 1e keus You Tube Vloggen en hij wil graag als 2e keus Graffiti. Kan ik dit nog aanpassen?
  En zijn 3e keus wordt Creatief met natuurklei en snoeptaarten maken.

  Ik verneem graag van u of dit mogelijk is.

  Mvg,
  Natascha van Kouwen

  1. Dag Natascha,

   Ik geef de aanpassing door en stuur dan nog een mailtje naar het e-mailadres dat je opgaf bij de inschrijving om al dan niet te bevestigen.

   Met eigenzinnige groetjes,
   Laurien

 2. Beste

  Ik heb mijn dochter ingeschreven voor de crea doe planeet. Tevens heb ik vorige week de 3 euro al betaald. Tot op heden heb ik nog geen bevestigingsemail ontvangen .

  Met vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *