Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

  • Dit evenement is voorbij.

maart 2020

Geannuleerd – Feestweekend Ledeberg

29 maart - 15:00
Hoge Duin, Kinderlaan 45
Oostduinkerke,West-Vlaanderen8670België
+ Google Maps
€79

Binnenkort is het zover! De grote stap naar het middelbaar. Alleszins een moment dat we hier bij Hujo niet ongezien laten passeren en feestelijk inzetten met een Feest Vrijzinnige Jeugd. Om deze speciale overgang te vieren, organiseert Hujo samen met jullie leerkrachten zedenleer een heus feestweekend! Twee dagen gevuld met spel en plezier. Maar er staan ook creatieve en eigenzinnige workshops op het programma!

Meer weten »

april 2020

Afgelast – Wetikamp Paasvakantie – Voor kinderen van 9-12 jaar

17 april - 17:00
BS Carolus Magnus, Jamblinne de Meuxplein 27
Schaarbeek,Brussel1000België
+ Google Maps
€80

We experimenteren erop los en ontdekken aan de hand van bruisende proefjes de boeiende wereld van wetenschap en technologie. Als absolute hoogtepunt trekken we met z’n allen naar Technopolis.

Meer weten »

Geannuleerd – Feest Vrijzinnige Jeugd – Humanistisch Verbond Deurne

25 april - 18:00
Peerdsbos, Bredabaan 89 (Plataandreef)
Brasschaat,Antwerpen2930België
+ Google Maps

De inschrijvingen zijn gesloten! Wat Binnenkort is het zover! De grote stap naar het middelbaar. Een moment dat we hier bij Hujo niet ongezien laten passeren en feestelijk inzetten met een Feest Vrijzinnige Jeugd. Om deze speciale overgang te vieren, organiseert Hujo samen met jullie leerkrachten zedenleer en het Humanistisch Verbond Deurne een heuse feestdag! Een dag gevuld met spel en plezier. Maar ook  creatieve en eigenzinnige workshops staan op het programma! Wanneer De feestdag vindt plaats op zaterdag 25…

Meer weten »

Hujo presents: De Digitale Debatwedstrijd

27 april - 10:00 t.e.m. 1 mei - 21:00
Gratis

Begint de quarantaine al te vervelen? Laat je van je meest kritische kant zien in de allereerste digitale versie van de debatwedstrijd!

Meer weten »

mei 2020

Geannuleerd – Feestweekend Willebroek

17 mei - 14:30
De Stobbe, Bergstraat 16
9820 Merelbeke,Oost-Vlaanderen9820België
TBA

Om deze speciale overgang te vieren, organiseert Hujo samen met jullie leerkrachten zedenleer een heus feestweekend! Twee dagen gevuld met spel en plezier. Maar er staan ook creatieve en eigenzinnige workshops op het programma!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen