Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Met Hujo naar de Belgian Pride 2018

19 mei - 12:00 t.e.m. 22:00

Met Hujo naar de Belgian Pride

Ben je lesbian, gay, bi, trans, queer, hetero, … of heb je lak aan labels? Het maakt niet uit, want iedereen is gelijkwaardig! Wij zien iedereen door een regenboogbril. 

Als vrijzinnig humanisten vinden we het belangrijk om op te komen voor gelijke rechten voor iedereen. Maakt niet uit wie we zijn, van wie we houden, we verdienen allemaal dezelfde rechten. We verdienen om in een rechtvaardigere wereld te leven, een LGBT-vriendelijke wereld! Kom daarom op zaterdag 19 mei naar Brussel, om daar samen voor te gaan. Loop mee met deMens.nu en Hujo op de Belgian Pride Brussels 2018. Draag je Hujo-pet, t-shirt of trui van Hujo, kom in alle kleuren van de regenboog!

Het thema dit jaar?

#YourLocalPower

Je vrij voelen in je buurt, gemeente of stad. Jezelf mogen zijn en tonen op straat. Hand-in-hand lopen met je geliefde en elkaar liefdevol toelachen in het openbaar. Je persoonlijk leven speelt zich ook af in de publieke ruimte. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, vraagt iedereen (jongeren, senioren, gezinnen, stellen en personen van welke aard dan ook) de lokale beleidsmakers: Hoe maakt u het verschil? Wat doet u voor diversiteit in ons dagelijks leven?

Waar de regen plaats maakt voor de zon, daar lopen wij trots onder de regenboog!

Hujo-merch kopen? Check onze webshop!


Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
12:00 t.e.m. 22:00
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
www.facebook.com/events/1813866015340686/

Organisatoren

Hujo
DeMens.nu

Locatie

Kunstberg
Kunstberg
Brussel, 1000 België
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *