Beginnen na je studies

Wat doe je met je eerste loon? Ga je een woning kopen of huren? En hoeveel mag dat kosten? Ga ik kunnen sparen met een minimumloon? Kortom: wat mag je verwachten van het échte leven? Samen met onze specialisten gaan we je hier tijdens een livesessie alles over vertellen. We geven je praktische handvaten, maar ook de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen.

Beginnen na je studies

Wat?

📜 Goeroe van het Geld en bekende tv-kop, Paul D’Hoore, komt als eerste aan de beurt.
Als Belgiës bekendste financieel journalist weet hij alles over sparen en beleggen.

📜 Daarna zal niemand minder dan Sven Damen haarfijn uitleggen hoe het nu zit met huren en kopen. Als professor is hij gespecialiseerd in dit thema en hij kan je dus perfect vertellen wanneer het verstandig is om een woning te kopen en hoeveel dat nu eigenlijk echt kost. En wat doet die notaris eigenlijk? Stel professor Damen al je vragen.

📜Als afsluiter ontdekken we met Carl Geubbelmans dit nieuwe hoofdstuk in je leven. Wat betekent het voor jou om op je eigen benen te staan en welke vaardigheden heb je hiervoor nodig? Carl begeleidt elke dag mensen op zoek naar zingeving en betere mentale weerbaarheid in het huisvandeMens Lommel.

Praktisch

⏱️ Elke sessie duurt een kwartier en wordt gevolgd door een Q&A. We zorgen ook voor een chat zodat je zowel onderling als met de organisatie in gesprek kan gaan. Afspraak op dinsdag 11/5 om 19u.
=> www.vrijzinniglimburg.be/livestream

Inschrijven

👉Studenten mogen zich alvast inschrijven via hasselt@demens.nu.

Op die manier krijg je nog een update en een herinnering aan het evenement. Maar het is niet noodzakelijk. De link zal ook vrij gedeeld en verspreid worden.