Raad van bestuur

Hannes Develter

Voorzitter
hannes@hujo.be

(hij/zijn)

Hey! Ik ben Hannes: voorzitter van Hujo by night, beleidsmedewerker bij het GO! by day. Daar werk ik aan het onderwijsbeleid voor secundair onderwijs. Ik ben al jarenlang actief in het jeugdwerk, en mijn eerste vrijdenkende stapjes zette ik bij ’t Zal Wel Gaan. Wanneer ik niet bezig ben met deze prachtige bende wereldverbeteraars, Hujo genaamd, ben ik waarschijnlijk muziek aan het luisteren, maken of draaien. Als voorzitter is vergaderen natuurlijk ook een van mijn hobby’s, net als een goed boek lezen of verre wandelingen maken.

Tijl Carpels

Secretaris
tijl@hujo.be

(hij/zijn)

Tijl engageert zich ondertussen al enkele jaren bij Hujo. Hij vindt het hier wel plezant.

Jeroen Burgelman

Raad van Bestuur
jeroen@hujo.be

(hij/zijn)

Hallo, ik ben Jeroen. Lid van het bestuursorgaan van Hujo en gepassioneerd door wetenschap, daar zet ik mij vooral in voor SOIT. Voor ik hier terecht kwam bracht ik mijn zomers door op de speelpleinwerking. Na al dat sport en spel wou ik mijn hersenen ook wat gymnastiek geven met een doctoraat in project planning. En wat heb ik daaruit geleerd?! Kort samengevat: als het fout begint te gaan, bekijk dan snel een paar alternatieven om je planning recht te trekken voor het helemaal ontspoort. En ja, voor die levenswijsheid had ik 6 jaar onderzoek nodig ;-). Overdag kan je mij meestal terugvinden in een ziekenhuis om IT problemen aan te pakken. Na de uren heb je meer kans om mij op café of thuis met een goed boek terug te vinden.

Brian Van der Elst

Raad van Bestuur
brian@hujo.be

(hij/zijn)

Hallo mijn favoriete ketjes en kindjes van de duivel. Ik ben Brian en al meer dan 10 vrijwilliger van Hujo. Ze durven mij soms wel eens een Tijger noemen, omdat je me af en toe wel eens in zo’n onesie kunt spotten op een activiteit. Je kan me beter vragen wat ik niet bij Hujo doe, dat maakt het lijstje veel korter. Je kan me altijd vinden op één van onze vormingen, Lentefeesten, ’t Vrije Brein in Mechelen, in de Raad Van Bestuur en nog zoveel andere activiteiten. In mijn vrije tijd (de 5% die nog overblijft) ga ik met de billen bloot als model op de Mechelse kunstacademie en kan je me vaak terugvinden in de betere bruine kroeg. Intimi kunnen je ook vertellen dat ik zorg voor een stevig feest waar nodig en de nodige opwarming door middel van ochtendgymnastiek.

Charlotte Spaas

Raad van Bestuur
charlotte@hujo.be

(zij/haar)

Als vrijwilliger bij Hujo houd ik – Charlotte – me bezig met ’t Vrije Brein. Ik vind het heerlijk om mijn hersencellen te laten genieten van nieuwe kennis in gesprek met anderen EN…ge vindt me even vaak luidkeels lullend op café met een lekker biertje. Verder ben ik graag middenin de natuur en kunt ge me vinden op insectensafari of in een tent op een paalkampeerplek met een streep metal op de achtergrond. Ohja,…van nine to five ben ik klinisch psycholoog en ik ben dankbaar dat ik getuige mag zijn van al die persoonlijke verhalen.

Daphne Lox

Raad van Bestuur
daphne@hujo.be

(zij/haar)

Dag snoetjes! Ik ben Daphne, nieuw in de Raad van Bestuur, maar oudgediende bij Hujo. Ik volgde mijn animator- en hoofdanimatorvorming bij Hujo en ging daarna aan de slag als vrijwilliger. Ik engageer me nu vooral voor de sessies van SOIT! Buiten Hujo ben ik een derdejaarsstudent aan de lerarenopleiding. Binnenkort hoop ik NCZ en Nederlands te mogen geven aan de eerste en tweede graad secundair onderwijs. Verder zit ik ook in de schrijfopleiding aan de kunstacademie. Mijn agenda zit dus lekker vol! Toch kan je me altijd bereiken op het e-mailadres daphne@hujo.be.

Wim D’hondt

Raad van Bestuur
wim@hujo.be

(hij/zijn)

Meester der penningen.