Vrijwilligersactiviteiten

Het superleuke vrijwilligersweekend van Hujo

Elk jaar komen al de vrijwilligers en professionele jeugdwerkers, Hujo-vrijwilligers en andere enthousiastelingen een weekend lang samen om plezier te maken. Niet te missen eigenlijk!
Daarnaast vinden er doorheen het jaar verschillende vormingsmomenten plaats voor vrijwilligers die aan de slag zijn binnen onze verschillende projecten en activiteiten.

Vergeet vooral niet dat Hujo een Humanistisch project is, waarvan de onbetwiste meerwaarde in het versterkend en persoonsgericht werken. Bij Hujo zetten we in op de ontplooiing van élke jongere.

Tijdens onze vormingen houden we de groepen bewust klein, zodat we persoonsgericht kunnen werken. Door individuele gesprekken met cursisten zorgen we ervoor dat ieders parcours een unieke en persoonlijke belevenis kan zijn.

Het vrijwilligersweekend van 2022

We gaan op weekend van 14 tem 16 oktober naar [locatie te bevestigen]!
We zorgen voor heel wat lekkers, sfeer, gezelligheid én leuke activiteiten. Inschrijven kan voor een zeer schappelijk €10, zo kunnen we voor lekker eten en drinken zorgen.

Het enige wat jullie moeten meenemen is kleren (en reservekleren), toiletgerief, handdoeken en andere persoonlijke zaken die je graag meeneemt (en medicatie natuurlijk).

De Startdag

Tijdens onze Startdag kan je komen proeven van het leven bij Hujo als jeugdwerker/vrijwilliger. We spelen samen spelletjes, picknicken, proeven samen van wat Hujo allemaal te bieden heeft (debat, wetenschap, technologie, feesten,…) en meer! Meestal eindigen we ook met een lekker dinerke en een leuke film! Je kan aan de Startdag deelnemen vanaf je 16 jaar bent (of vanaf het jaar dat je 16 wordt)!

Hujo’s Storage Wars

OH NEE 😱! De huur voor onze opslagplaats is al 3 maanden niet meer betaald 😟. Dit zorgt ervoor dat de hele inhoud geclaimd kan worden door de hoogste bieder! Wanneer die veiling plaatsvindt, kan jij kans maken op ALLES!

Speel mee met een episch spel wat jou de rechten geeft tot ál het materiaal van Hujo! 🤑

Planningsweekend

Tijdens het planningsweekend komt iedereen van Hujo samen!
De kampen zijn dan achter de rug en samen met jou zetten we de laatste puntjes op de i, om de beste planningen te puzzelen en de leukste spelen voor te bereiden.

Wij zorgen voor sfeer, gezelligheid en inspiratie maar vooral tijd. Tijd om aan jullie kampen en projecten te werken in een omgeving waar je extra coaching kan krijgen. Maar ook tijd voor elkaar. 

Dit weekend is gericht op ploegen die de kampen gaan begeleiden en op vrijwilligers die zich graag laten inspireren, zich extra willen vormen of gewoon een weekendje weg willen zijn. 

Meer activiteiten zijn in de maak!