Vrijwilligersactiviteiten

Het superleuke vrijwilligersweekend van Hujo

Elk jaar komen al de vrijwilligers en professionele jeugdwerkers, Hujo-vrijwilligers en andere enthousiastelingen een weekend lang samen om plezier te maken. Niet te missen eigenlijk!
Daarnaast vinden er doorheen het jaar verschillende vormingsmomenten plaats voor vrijwilligers die aan de slag zijn binnen onze verschillende projecten en activiteiten.

Vergeet vooral niet dat Hujo een Humanistisch project is, waarvan de onbetwiste meerwaarde in het versterkend en persoonsgericht werken. Bij Hujo zetten we in op de ontplooiing van élke jongere.

Tijdens onze vormingen houden we de groepen bewust klein, zodat we persoonsgericht kunnen werken. Door individuele gesprekken met cursisten zorgen we ervoor dat ieders parcours een unieke en persoonlijke belevenis kan zijn. 👇

Het vrijwilligersweekend van 2024

We gaan op weekend van 20 tem 22 september naar [locatie te revealen ;)]!
We zorgen voor heel wat lekkers, sfeer, gezelligheid én leuke activiteiten.

Dit jaar in superstraf ‘Murder Mystery’-thema! Check meer info

De Startdag

Tijdens onze Startdag kan je komen proeven van het leven bij Hujo als jeugdwerker/vrijwilliger. We spelen samen spelletjes, picknicken, proeven samen van wat Hujo allemaal te bieden heeft (debat, wetenschap, technologie, feesten,…) en meer!

Meestal eindigen we ook met een lekker dinerke en een leuke film!
Je kan aan de Startdag deelnemen vanaf je 16 jaar bent (of vanaf het jaar dat je 16 wordt)!