Hujo’s Aanspreekpunt Integriteit (API)

Als je het gevoel hebt dat je lichamelijke of emotionele integriteit of die van iemand anders binnen Hujo niet gerespecteerd wordt, stap dan naar een Aanspreekpersoon Integriteit (API). Het volstaat dat jouw of andermans psychosociale ontwikkeling op een of andere manier geschaad wordt. API’s zijn er voor ieder die betrokken is of was bij Hujo: vrijwilligers, deelnemers, ouders en personeel. Je kan ook terecht bij de API’s als je zelf geen slachtoffer of getuige bent.

Wat doen onze API’s?

Onze API’s maken een verslag van elke melding en stelt een plan van aanpak op. Hij of zij coördineert de procedures, al dan niet in samenwerking met onze medewerkers en met respect voor de privacy van elkeen. API’s mogen contact opnemen met instanties of andere betrokkenen. Ze hebben een strikte discretieplicht maar geen zwijgplicht. Bij Hujo werken we met API’s waarbij je met alles terecht kan.

Hoe kan je onze API’s bereiken?

Je komt dan willekeurig bij één van onze API’s terecht. Wil je praten met een specifieke API? Vraag het gerust of stuur een mailtje via de knoppen hieronder.

Of stuur een email naar