Hoofdanimatorvorming

Ben je al meer ervaren en heb je zin om nog een stap verder te gaan? Tijdens onze hoofdanimatorvorming krijg je alles mee om, met kennis van zaken, meer  verantwoordelijkheid op te nemen, andere vrijwilligers te coachen, een vergadering te organiseren en nog veel meer. 


De vorming vindt jaarlijks plaats (bij minimum 4 deelnemers). Na de vorming volgt een begeleide stage van 50u. Heb je de vorming en je stage achter de rug? Dan krijg je het officieel attest ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’ erkend door de Vlaamse overheid. 

Ben jij klaar om met al jouw ervaring anderen te ondersteunen en je te smijten in nog zottere activiteiten? Schrijf je dan in voor onze Hoofdanimatorvorming!

Voor wie?

  • Iedereen die bij de start van de vorming 16 jaar is én een attest animator in het jeugdwerk op zak heeft (of 100u relevante ervaring in het jeugdwerk kan aantonen).

Prijs

  • Standaardprijs voor de volledige vorming: €180
  • Sociaal tarief voor de volledige vorming: €45 (25%)
  • Solidariteitstarief voor de volledige vorming: €225 (125%;hiermee help je iemand die het moeilijk heeft om het inschrijfgeld te betalen)

Heb je het moeilijk om alles in één keer te betalen, contacteer ons dan via vorming@hujo.be. Dan zoeken we samen een oplossing.

Praktisch

  • De hoofdanimatorvorming van 2023 start op zondag 2 april om 10u en eindigt op vrijdag 7 april om 14u30 (onder voorbehoud van wijzigingen) en gaat door in JVC Schotte, Kapellekensbaan 14, 9300 Aalst. Dit is dus een vorming mét overnachting!
  • Je ontvangt 2 weken voor de start van de vorming een infobrief met alle praktisch info.
  • De Basisvorming, Level Up en Hoofdanimatorvorming gaan op hetzelfde moment en op dezelfde locatie door. De drie vormingen hebben elk een eigen programma, maar natuurlijk zijn er ook gezamenlijke momenten en activiteiten. 
  • Je ontvangt op vorming een attest van deelname. Sommigen gemeenten en mutualiteiten passen een deel van het inschrijvingsgeld bij. Vraag het na bij jouw gemeente of mutualiteit.