Het Hujo-Team

Hanne Crauwels

Hanne Crauwels

🙏‍ Coördinator Hujo 🙏‍

Oogje-in-’t-zeil-houder

Tel: 0489 22 49 57 
Mail: hanne@hujo.be
(zij/haar)

Hallo, ik ben Hanne!

Wat moet je over mij zeker weten? Als coördinator is het mijn doel om ervoor te zorgen dat al onze vrijwilligers en mijn collega’s steeds het beste van zichzelf kunnen geven. Zo kunnen we samen kinderen en jongeren meenemen op ontdekkingsreis in de wondere wereld van Hujo.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad of op café met mijn vrienden of familie, leer ik zingen, vind ik het heerlijk om even niets te doen en ben ik altijd enthousiast over jeugdwerk, ijsjes gaan eten en de zon op mijn gezicht.

Rens Devogeleer

Rens Devogeleer

🔊 Communicatiemedewerker 🔊

Algemene & grafische communicatie, website en ict-ondersteuning team

Tel: 0470 52 71 03 
Mail: rens@hujo.be
(hij/zijn)

Hallo, ik ben Rens (Breuke voor de vrienden)

Naast huis-tuin-en-keukenhulp van mezelf te zijn, geniet ik graag van het leven (en nu ik naar de 30 toe werk, des te bewuster). Een zweterig loopke, een pittige mountainbikerit of een relaxte wandeling met mijn doggo staan wekelijks meerdere keren op de (af)checklijst. Smijt er hier dan nog een geuzeke, mojito en/of andere activiteit bij en de week is goed.

FAQ:

  • Grootste passie? Stoofvlees (check mijn gedichtje)
  • Guilty pleasure? ‘Party in the U.S.A.’ van ons Miley
  • Favo film? Shrek 2 (masterpiece)
  • Schoenmaat? Geheim
Ilan Van Camp

Ilan Van Camp

🎨 Projectmedewerker 🏕️

Vrijwilligers, Blikkenwerpers & Kampen

Tel: 0471 76 82 04
Mail: ilan@hujo.be
(hij/zijn)

Mijn favoriete seizoen is de zomer want dan beginnen alle kampen in het jeugdwerk. Die animator microbe heeft me al gebeten vanaf mijn 16 jaar. Ik ben dus ook zeer enthousiast dat ik van mijn hobby mijn job kan maken. In het jeugdwerk ben ik steeds op zoek hoe ik de speelsheid van kinderen en vrijwilligers kan stimuleren via een creatieve insteek.

Bij Hujo word ik een ondersteunende vlinder genoemd; ik houd overzicht over de projecten, spring bij waar nodig en zoek verbindingen. Ik ben een klankbord, een motivator, een netwerker voor collega en vrijwilliger gelijk. 

Flo Tomlinson

Flo Tomlinson

💡 Projectmedewerker 🗣️

Debat & filosofie

Tel: 0469 11 91 14
Mail: flo@hujo.be
(zij/haar)

Dag vriendjes, ik ben Flo!
Binnen Hujo hou ik me bezig met alles dat te maken heeft met debat, filosofie en andere vormen van jongeren-engagement. Ik ben al sinds ik zelf nog leerling was bezig met de stem van jongeren versterken en geloof sterk in de kracht van elk kind en vind dat iedereen de kans verdient om zichzelf te ontplooien tot een volwaardig persoon vol zelfvertrouwen en passie, op welk vlak dat ook mag zijn.

Verder ben ik een grote dierenliefhebber, ga ik regelmatig naar de fitness, speel ik gitaar en piano en hou ik me bezig met digitale grafische kunst en fotografie. Ik doe graag een beetje van alles en ben altijd enthousiast om een nieuwe hobby of activiteit uit te proberen!

Lana Chauvaux

Lana Chauvaux

🎉 Projectmedewerker 👥

Feestwerking & vorming

Ik ben er eventjes niet!
(zij/haar)

Hey, ik ben Lana, projectmedewerker bij Hujo voor feesten en vormingen. Na mijn studie communicatiemanagement volgde ik nog Sociologie bij. De koppeling tussen het sociale en communicatieve is wat mij passioneert.

Daarnaast ben ik lekker gulzig bezig met eten, zowel in het opeten als het klaarmaken. Wanneer ik in mijn potten sta te roeren, heb ik graag een goed gevulde tafel met vrienden en familie vergezeld van een lekker glas wijn (of twee). Voor de rest schrijf en lees ik graag en kan je me terugvinden in mijn fantasiebubbel.

Nilay Verspecht

Nilay Verspecht

🧠 Projectmedewerker 🤖

’t Vrije Brein & Sesam Open-IT

Tel: ‪0494 08 57 93
Mail: nilay@hujo.be
(zij/haar)

Pieeep, Nilay hier! Als projectmedewerker bij Hujo ben ik actief binnen één van onze drie pijlers: Wetenschap & Kunst. Ik leg mij toe op projecten als Sesam Open-IT en ‘t Vrije Brein. Kinderen en jongeren in contact brengen met de wonderlijke wereld van wetenschap behoort dan ook tot één van mijn vele missies bij hujo.

Als volleerd vrijwilligster en met een hart voor jeugdwerk maakte ik van mijn passie mijn werk (goalsss)! Naast jeugdwerk leef ik mij af en toe uit in de fitness of placeer ik al eens een dansje. Lekker koken voor vrienden en familie is mijn love-language.

Fauve Debuysscher

Fauve Debuysscher

🎉 Projectmedewerker 👥

Feestwerking & vorming

Tel: ‪0467 03 88 66
Mail: fauve@hujo.be
(zij/haar)

Hoi hoi, ik ben Fauve, projectmedewerker bij Hujo voor feesten en vorming. Via mijn vele jaren in het jeugdwerk als animator en mijn vrijwilligerswerk bij het Vrijzinnig Centrum van Ronse kwam ik bij Hujo terecht.

Het is voor mij altijd ontroerend om er te mogen bij zijn op de kantelmomenten in het leven van kinderen en om hen de vleugels te zien uitslaan en zich te ontwikkelen tot mooie, kritische en empathische mensen. Daar deel van mogen uitmaken is voor mij heel speciaal.

Buiten de werkuren kan je mij vaak vinden met mijn neus in de boeken, op het podium met mijn band Unexpected Visitors, of rond de Dungeons and Dragons tafel met mijn vrienden.

Wil je graag zien wie er nog mee achter de schermen werkt?

Wil je graag zien wie er nog mee achter de schermen werkt?