Het Hujo-Team

Rik Röttger

Rik Röttger

Coördinator Hujo

Tel: 0486 95 37 63 
Mail: rik@hujo.be
(hij/zijn)

Ik ben dus de coördinator van Hujo wat zoveel betekent als “diegene die er voor zorgt dat er voor gezorgd wordt”. Daarnaast ben ik wetenschappelijk medewerker van CAVA-VUB, het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven. Mijn job bij Hujo doe ik naar goede gewoonte met humor en ondertussen 44 jaar levenservaring op de teller. Als 16-jarige werd ik actief bij Hujo in Boom en na wat omzwervingen als onderzoeker ‘politieke geschiedenis’ aan de VUB en een politieke carrière in de Provincie Antwerpen ben ik in 2020 deze vrolijke bende vrijdenkers komen aansturen. Althans dat laten ze me toch geloven.

Rens Devogeleer

Rens Devogeleer

Communicatiemedewerker

Algemene & grafische communicatie, social media en ict-ondersteuning team

Tel: 0470 52 71 03 
Mail: rens@hujo.be
(hij/zijn)

Hey Hey! Ik ben Rens, Hujo’s communicatiemedewerker. Na mijn opleiding in de richting Bedrijfsmanagement te hebben afgerond, maakte ik de switch naar grafische vormgeving & communicatie. In mijn vrije tijd geniet ik van een game-sessie en hang ik ook wel graag wat de ‘sporty kid’ uit door te gaan mountainbiken en hardlopen; Om deze progress vervolgens weer teniet te doen door het genieten van een versgetapt pintje (kunnen er meerdere zijn) op café. Een wandeltochtje hier en daar sluipt er ook wel tussen, vooral om mijn 2 hondjes content te stellen.

Enkele must-knows:

  • Bierliefhebber
  • Doggo-enthousiast
  • Frangipane-connaisseur
  • Altijd klaar voor een babbelke, hit me up!
Peter Soetaert

Peter Soetaert

Administratief medewerker

Administratie & werking ’t Vrije Brein

Tel: 0468 06 60 66 
Mail: info@hujo.be
(hij/zijn)

Mezelf omschrijven in alle bescheidenheid, zou je kunnen zeggen dat het een verhaal van net niet omvat. Net geen Nobelprijs, premier van België of wereldrecord 100 meter sprint. Het is dan ook de reden waarom u misschien nog niet van mij gehoord hebt, en onterecht, jawel deze fout ligt geheel bij u. Weinig sympathiek zou u zeggen, maar dat maak ik ruimschoots goed met mijn imaginaire lessen badkamer-Italiaans, gegeven door Eros Rammazotti luid beoefend onder de douche, per slot van rekening toch een sympathiek klinkende taal.

Verder meet ik 1 meter 82, stevig gebit, geen platvoeten, noch ben ik slachtoffer aan een scala van kleine kwaaltjes. Dat alles maakt mij DNA uitstekend, hint, mijn Hujo telefoonnummer is dan ook 0468/066.066.

Ilan Van Camp

Ilan Van Camp

Projectmedewerker

Ondersteuning werkingen

Tel: 0471 76 82 04
Mail: ilan@hujo.be
(hij/zijn)

Mijn favoriete seizoen is de zomer want dan beginnen alle kampen in het jeugdwerk. Die animator microbe heeft me al gebeten vanaf mijn 16 jaar. Ik ben dus ook zeer enthousiast dat ik van mijn hobby mijn job kan maken. In het jeugdwerk ben ik steeds op zoek hoe ik de speelsheid van kinderen en vrijwilligers kan stimuleren via een creatieve insteek.

Bij Hujo word ik een ondersteunende vlinder genoemd; ik houd overzicht over de projecten, spring bij waar nodig en zoek verbindingen. Ik ben een klankbord, een motivator, een netwerker voor collega en vrijwilliger gelijk. 

Hanne Crauwels

Hanne Crauwels

Projectmedewerker

Feesten & Animatorvorming

Tel: 0489 22 49 57 
Mail: hanne@hujo.be
(zij/haar)

Hallo, ik ben Hanne! Wat moet je over mij zeker weten? Ik ben gebeten door jeugdwerk. Overdag vind je mij bij Hujo enthousiast bezig met projecten zoals vorming, feesten, kantelpunten én het levend houden van onze kantoorplanten. In mijn vrije tijd vind je mij meestal druk in de weer met een of ander Chiro-project, op café met vrienden of thuis aan het genieten van een boek, een nieuw recept en mijn planten.

Chantal Wauters

Chantal Wauters

Projectmedewerker

De Vlaamse Debatwedstrijd & filosofie

Tel: 0475 96 95 80 
Mail: chantal@hujo.be
(zij/haar)

Hi, ik ben Chantal! Met zo’n naam verwacht je misschien een 60-jarige, maar dat is zeker niet het geval. Nope, een 90’s kid, klein van gestalte, maar met heel grote dromen en ambities. Als communicatiewetenschapper helemaal in de ban van de invloed van media en taal op de mens, en dat bracht me naadloos bij Hujo als projectmedewerker debat en filosofie. Debatteren doe ik zelf het liefst tussen pot en pint. Ben ik niet op café of kantoor, dan vind je mij waarschijnlijk ergens terug op een camping, in de bossen of aan ‘t babbelen met buren of vrienden. 

‘Schoon momenten beleven, (u laten) inspireren en een goeie mens zijn, das’t leven’. Dat mogen ze later op de achterflap van mijn biografie zetten. Kandidaten om die te schrijven?

Bram Verschoote

Bram Verschoote

Projectmedewerker

Sesam Open-IT en Wetenschapsactiviteiten

Tel: 0494 08 57 93
Mail: bram@hujo.be
(hij/zijn)

Hoi, Ik ben Bram. Al van jongs af aan gebeten door het jeugdwerk. Velen kennen me ook wel al eens grote dromer of een bezige bij.
De grote dromer zet ik vaak in in mijn werkomgeving. Dit is dan ook ideaal voor de kampen en SOIT, waar we samen met de vrijwilligers en kinderen op ontdekking gaan in de wondere wereld van de wetenschap. Hier zijn geen foute ideeën.

De bezige bij ligt dan meer in mijn vrije tijd. Hier ben ik vooral sportief bezig met basketten of Roundnetten. Benieuwd wat dit laatste inhoudt, Ask me!

Wil je graag zien wie er nog achter de schermen van Hujo werkt?

Wil je graag zien wie er nog achter de schermen van Hujo werkt?

Organogram Hujo

Organisatie team en werkingen