Vorming

Koppel het aangename aan het nuttige of omgekeerd en ga met Hujo op vorming! Het niveau van onze state of the art-opleidingen is hoog en je houdt er in sommige gevallen nog een heus attest aan over.

Basisvorming

Hujo’s Basisvormings is een vaste waarde in ons vormingsaanbod. We nemen we jou mee op ontdekking en laten je spelenderwijs kennismaken met thema’s zoals verschillende soorten spelen, filosoferen met kinderen, wat te doen bij een conflict en hoe je een eigen debat-, wetenschaps- of spelactiviteit in elkaar kan steken én begeleiden.

Level Up

Level Up is dé vorming voor iedereen die al een basisvorming heeft gevolgd en zichzelf wil uitdagen. Duik dieper in thema’s zoals groepsdynamica grootse spelen, verbondenheid met je deelnemers, groepsdynamica in je ploeg en kleine momenten. Ga met ons tot het volgende level en laat je verrassen.

Hoofdanimatorvorming

Ben je al meer ervaren en heb je zin om nog een stap verder te gaan? Tijdens onze hoofdanimatorvorming krijg je alles mee om, met kennis van zaken, meer  verantwoordelijkheid op te nemen, andere vrijwilligers te coachen, een vergadering te organiseren en nog veel meer.

TWIST

Hujo zorgt ervoor dat je geregeld ook eens flink kan nadenken. TWIST is een straffe vormingsdag voor vrijwillige en professionele jeugdwerkers, leerkrachten, Hujo-vrijwilligers, andere enthousiastelingen én hun entourage. Een diploma kan je er niet mee halen, maar je krijgt er als compensatie een dag lang uitdagende en kritische vragen voorgeschoteld.

Attest van deelname

Op onze vormingen en cursussen krijg je een attest van deelname. Sommige gemeenten en mutualiteiten passen een deel van het inschrijvingsgeld bij. Vraag het na bij jouw gemeente of mutualiteit.