Werken bij Hujo

Wij zijn een jongerenorganisatie waar jongeren zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen.

We nemen ze mee op ontdekkingsreis in de wereld van kunst, wetenschap, debat en filosofie. En daarnaast werken we ook samen aan een zinvolle en plezierige invulling van de belangrijkste mijlpalen in een kinderleven.

Achter de schermen werkt een gepassioneerd team, gebeten door jeugd en jeugdwerk. Daarom zijn ze allemaal supergemotiveerd om Hujo uit te bouwen tot een begrip bij kinderen, jongeren én jongvolwassenen.

Deel jij deze passie en wil je hieraan meewerken? Dan ben je zéér welkom bij ons!

👇‍ Check hieronder onze beschikbare vacatures 👇‍


  • Drie nieuwe projectmedewerk(st)ers gezocht

    We zoeken drie nieuwe projectmedewerk(st)ers voor ons team! Algemeen functioneer je als projectmedewerker(st)er binnen het team van Hujo. Dit betekent dat je mee verantwoordelijk bent voor de opzet, de uitvoering en de bijsturing van activiteiten en projecten binnen het kader van ons beleidsplan. Lees meer!

  • Vacature jeugdwerkondersteuner

    Als jeugdwerkondersteuner tijdens de zomer heb je veel zin om wetenschap, dialoog en kritisch denken op een ludieke manier bij jongeren te brengen. Je bent enthousiast, vindingrijk, kan zelfstandig taken uitvoeren zowel praktisch (materiaal klaarzetten en naar de juiste locatie brengen) als op vlak van organisatie en ondersteunen van vrijwilligers en activiteiten. Lees meer!