Doe een gift

Hujo Vzw samengevat in 3 puntjes:

  • Wij zijn een vereniging waar jongeren anders dan anders mogen zijn.
  • Waar jongeren kansen krijgen zelf een project op te zetten.
  • Waar zot zijn geen zeer doet.

Dus u wil ons een gift geven?

Super, dat appreciëren we zeer hard!
Als vzw werken we met  zowel subsidies alsook giften van mensen met een groot hart (net zoals u). Elke gift helpt, eender welk bedrag.

Wat doen we juist met dit geld?

Wel als jeugdorganisatie zetten we ons volledig in voor alle jongeren. We organiseren een heleboel superleuke en leerrijke activiteiten doorheen het hele jaar. Dit gaat van wetenschapskampen naar codeersessies voor jongeren met ASS tot lentefeesten. De accommodaties, eten en drinken en materiaal hiervoor kosten natuurlijk ook allemaal geld.

Tijdens deze activiteiten proberen we gebruik te maken van materiaal van de hoogste kwaliteit mogelijk,  alsook doen we beroep op ‘Hujo’s Helden‘. Dit zijn onze vrijwilligers (niet enkel animatoren) die zich altijd heel hard inzetten om alles goed te laten verlopen!

Zoals bovenaan al vermeld geven we ook de kans aan jongeren om zélf projecten op te starten. Omdat hiermee starten vaak redelijk wat geld kost, kan dit ervoor zorgen dat jongeren hier niet mee aan de slag gaan. Dit zijn kansen die verkeken worden! Daarom willen we hen hiervoor financieel en organisatorisch ondersteunen waar mogelijk.

We willen ze de mogelijkheid geven om hun creativiteit de vrije loop te laten en zo lokale projecten en activiteiten terug aan te wakkeren!

Hoe stort ik mijn gift?

Direct online:

Bedrag

Via overschrijving:

Het proces is heel simpel!
Je kan je gift gewoon uitvoeren via overschrijving. Hoe doe je dat? 

Maak een overschrijving aan naar ons rekeningnummer: BE22 0011 5925 1747, op naam van ‘Humanistische Jongeren Vzw‘ met als adres ‘Pottenbrug 4, 2000 Antwerpen‘.

Belangrijk: Zet in de mededeling: ‘GIFT‘ en ‘het jaar‘ (bvb: GIFT 2020)

*Indien uw gift meer dan €40,00 bedraagt, krijgt u een fiscaal attest dat u kan inbrengen in uw belastingbrief. Neem hiervoor contact op met info@hujo.be.

Bedankt!