Basisvorming

Hujo’s basisvorming is een vaste waarde in ons vormingsaanbod. We nemen we jou mee op ontdekking en laten je spelenderwijs kennismaken met thema’s zoals verschillende soorten spelen, filosoferen met kinderen, wat te doen bij een conflict en hoe je een eigen debat-, wetenschaps- of spelactiviteit in elkaar kan steken én begeleiden.


Voor de editie in het najaar slaan we de handen in elkaar met Muzaïek! Zij laten kleuters, kinderen, jongeren én volwassenen op een laagdrempelige, plezante, speelse en creatieve manier laat kennismaken met kunst & cultuur.

Tijdens de cursus leer je op een speelse manier hoe je nieuwe spelletjes maakt, hoe je een groep kids kan animeren en hen een onvergetelijke vakantie bezorgt!

Na de cursus volgt een begeleide stage van 50u. Heb je de vorming en je stage achter de rug? Dan krijg je het officieel attest ‘Animator in het jeugdwerk’ erkend door de Vlaamse overheid.

Dus heb je goesting om de entertainer, de bedenker, de organisator in jou naar boven te halen?
Ga dan mee op ontdekking en schrijf je in voor onze Basisvorming!

Voor wie?

  • Iedereen die bij de start van de vorming 15 jaar is.

Prijs

  • Standaardprijs voor de volledige vorming: €180
  • Sociaal tarief voor de volledige vorming: €45(25%)
  • Solidariteitstarief voor de volledige vorming: €225 (125%;hiermee help je iemand die het moeilijk heeft om het inschrijfgeld te betalen)

Heb je het moeilijk om alles in één keer te betalen, contacteer ons dan via vorming@hujo.be. Dan zoeken we samen een oplossing.

Praktisch

  • De vorming van 2023 start op maandag 30 oktober om 10u en eindigt op zaterdag 4 november om 17u00 (onder voorbehoud van wijzigingen) en gaat door in Jeugdlogies De Zebra’s. Dit is dus een vorming mét overnachting!
  • Je ontvangt 2 weken voor de start van de vorming een infobrief met alle praktisch info.
  • Je ontvangt op vorming een attest van deelname. Sommige gemeenten en mutualiteiten passen een deel van het inschrijvingsgeld bij. Vraag het na bij jouw gemeente of mutualiteit.