Basisvorming voor animatoren

Hujo’s basisvorming voor animatoren is een vaste waarde in ons vormingsaanbod. We nemen we jou mee op ontdekking en laten je spelenderwijs kennismaken met thema’s zoals verschillende soorten spelen, filosoferen met kinderen, wat te doen bij een conflict en hoe je een eigen debat-, wetenschaps- of spelactiviteit in elkaar kan steken én begeleiden.


Voor de editie in het najaar slaan we de handen in elkaar met Tsjaka!

Tijdens deze cursus leer je op een speelse manier hoe je nieuwe spelletjes maakt, hoe je een groep kids kan animeren en hen een onvergetelijke vakantie bezorgt!

Na de cursus volgt een begeleide stage van 50u. Heb je de vorming en je stage achter de rug? Dan krijg je het officieel attest ‘Animator in het jeugdwerk’ erkend door de Vlaamse overheid.

Dus heb je goesting om de entertainer, de bedenker, de organisator in jou naar boven te halen?
Ga dan mee op ontdekking en schrijf je in voor de Basisvorming!

Voor wie?

  • Iedereen die bij de start van de vorming 15 jaar is.

Prijs

  • Standaardprijs voor de volledige vorming: €180
  • Sociaal tarief voor de volledige vorming: €45(25%)
  • Solidariteitstarief voor de volledige vorming: €225 (125%;hiermee help je iemand die het moeilijk heeft om het inschrijfgeld te betalen)

Heb je het moeilijk om alles in één keer te betalen, contacteer ons dan via vorming@hujo.be. Dan zoeken we samen een oplossing.

Praktisch

  • De basisvormingen in het voorjaar van 2024 start op 4 april om 13u en eindigt op 12 april om 17u00 (onder voorbehoud van wijzigingen) en gaat door in De Ijsmolenhoeve in Ronse. Dit is dus een vorming mét overnachting!
  • Je ontvangt voor de start van de vorming een infobrief met alle praktisch info via Tsjaka.
  • Je ontvangt op vorming een attest van deelname. Sommige gemeenten en mutualiteiten passen een deel van het inschrijvingsgeld bij. Vraag het na bij jouw gemeente of mutualiteit.