Blikkenwerpers is back baby!

Blikkenwerpers is ons fantastisch nieuwe kunstproject in samenwerking met Dwaalzin, waar we met vrijwilligers en kunstenaars een heuse expo op poten zetten. Blikkenwerpers werpt in 2023 haar blik op Antwerpen, Brussel en Gent!

Blikkenwerpers is back baby!

We zijn op zoek naar jou!

In 2022 is Blikkenwerpers actief geweest rond het thema Persoonlijke vrijheid en zelfbeschikkingsrecht in Gent en Hasselt. We hebben hier heuse samenwerkingen kunnen opzetten met Broei, Z33 en The School. Van een 10-dagen durend kunstenfestival tot een creatieve leefweek en expo’s met een totaal bereik van 700 jongeren.

Wij zoeken jonge makers

Elke discipline – beeldende kunst, toegepaste kunst, drama, theoretisch etc. – en alle ervaringsniveaus zijn welkom. Wij bieden een platform waar je volledig je ding kan doen en jij je netwerk kan opbouwen. De materialen die jij nodig hebt worden om jouw werk te realiseren worden door ons terugbetaald zodat jij kan doen wat je altijd al hebt willen doen.

  • Ben je artiest of kunstenaar, afgestudeerd of nog in opleiding, en tussen 18 en 30 jaar?
  • Heb je feeling met het thema ‘zorg’ (in de breedst mogelijke zin van het woord)?
  • Kan je niet wachten om kunst te maken die dit thema aankaart en zo je verhaal te brengen naar het publiek?
  • Zin om deze zomer aan de slag te gaan?

Schrijf je dan nu in vóór 15 mei via het onderstaande formulier: stel jezelf en wat je maakt kort voor bij “motivatie”. Wij nemen dan verder contact met jou op!

Aanmeldingsformulier Blikkenwerpers 2023 – artiesten

Blikkenwerpers 2023

Which is your preferred city?(Vereist)
Optional
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.