Dag van de veerkracht – een bericht van onze API’s

Op 10 oktober vindt de dag van de geestelijke gezondheid plaats. Een belangrijke dag, die zeker ook voor alle jeugdige zielen onder ons van tel is. Daarom zet een jeugdorganisatie zoals wij die dag ook graag in de kijker.

Dag van de veerkracht – een bericht van onze API’s

Geestelijke gezondheid krijgt vandaag al iets meer aandacht dan vroeger, maar erkennen dat het concept bestaat is nog steeds anders dan een actieve supporter zijn voor mentale hulp. Iedereen kan een bystander zijn, maar het is belangrijk om ook hulp te bieden, of mensen naar de juiste hulp te kunnen doorverwijzen.

We zijn stuk voor stuk veel veerkrachtiger dan we denken. Het leven is gevuld met vallen en opstaan, maar als je dit tekstje leest, ben je al ontelbare keren weer opgestaan en verdergegaan, en dat vinden wij bij Hujo echt al helemaal zot!

Uiteraard kan het niet altijd top gaan in het leven. Mocht jij in de knoop liggen met jezelf, je gevoelens, en vind je jouw veerkracht even niet terug, neem dan gerust contact op met ons – Ineke en Doreen, de API’s van Hujo. Wij zijn er specifiek om samen met jou te zoeken naar oplossingen. Altijd staan we klaar om met jou op zoektocht te gaan, om je veerkracht terug te vinden als je hem onderweg bent verloren.

Veel sterkte en veerkracht gewenst!
Ineke en Doreen – API’s van Hujo