Hujo-groep voorwaarden

Word een Hujo-groep!

Helemaal overtuigd van onze werking? Loop je over van goesting om een eigen lokale groep te starten? We leggen je haarfijn uit welke stappen je moet ondernemen.

Contact

Verantwoordelijke
lokale groepen

Tom Dewanckele

Via mail
Via Facebook

De procedure

  • Je vult de infofiche volledig in en stuurt het door naar groepen@hujo.be
  • Wij maken een afspraak met jou om kennis te maken met je groep. We komen langs met een heleboel info, tips & tricks en bekijken hoe we jullie het best kunnen ondersteunen.
  • Zien we de samenwerking helemaal zitten, vragen we je een ledenlijst, het lidgeld en een engagementsverklaring.
  •  Alles ingevuld en in orde? Geweldig! Een nieuwe Hujo-groep is geboren!

Wat heb je nodig?

  1. Mail jullie ledenlijst naar groepen@hujo.be. Vergeet niet aan te duiden wie bestuurder is en wie gewoon lid. Als je later in het jaar nieuwe leden verwelkomt, stuur ons dan steeds een aparte lijst met enkel de nieuwe leden in.
  2. We verwachten een betaling van de lidgelden op onze rekening: 3 euro per lid. Dit geld wordt integraal gebruikt voor de verzekering van jullie leden en vrijwilligers. Ook begeleiders en bestuurders dienen lidgeld te betalen. Voor kinderen tot en met 12 jaar blijft het lidmaatschap bij Hujo gratis.
  3. Tenslotte is er het inschrijvingsformulier/infofiche. Deze heb je normaal gezien al ingevuld en opgestuurd. Vul deze zo volledig mogelijk in. Op die manier beschikt het secretariaat over de meest actuele en correcte informatie van jullie groep.