Hujo’s Helden

Jong, getalenteerd en vooral geëngageerd?

Dan ben je bij Hujo aan het juiste adres! Bij Hujo zetten we in op de talenten van onze geëngageerde vrijwilligers. We bieden korte, afgebakende engagementen op maat die aanleunen bij je interesses van het moment.

Bij Hujo kan je lid worden van een werkgroep. Als lid van zo’n werkgroep ben je een cruciaal onderdeel van onze werking. We vertrouwen op jouw creativiteit om Hujo vooruit te helpen. Elke werkgroep heeft een specifiek doel. Zo denk je toffe campagnes uit in het communicatieteam of kan je mee onze activiteiten (lentefeesten, beurzen, standen, … ) uitwerken in de werkgroep evenementen.

Klaar om Hujo’s Held te worden?

Vrijwilligen bij Hujo, wat houdt dat in?

We vroegen aan onze vrijwilligers wat Hujo voor hen betekent en waarom ze zich blijven inzetten in de organisatie:

“Een familie waar nieuwe mensen altijd welkom zijn en iedereen zichzelf kan blijven.”

“Ik vind Hujo heel erg leuk door de losse en vrije sfeer. Je ontmoet er gelijkgestemden en leert er nieuwe mensen kennen.”

“Je bent bij Hujo altijd welkom voor een verhaal of babbel…”

“Hujo creëert de denkers van morgen.”

“Hujo zet kinderen en jongeren aan tot kritisch denken en doen, door zowel participatieve activiteiten als dialoog, om elkaar en de wereld beter te leren begrijpen”

“Eigen inbreng.”

“Altijd leuke toffe nieuwe mensen leren kennen maar ook herenigen met de beste maten”.

“Vrijwilligerswerk zonder druk, geen werk maar plezier.”

“Veel lachen, onvergetelijke momenten en herinneringen.”

“Zeer vriendschappelijk allemaal. Heel fijn om mee samen te werken.”

“De toppers die er werken, maar nog meer de fantastische schatten die mee vrijwilligen ♥️”


Wat is jouw talent?

Werkgroepen

Wetenschappen
Kinderen en jongeren leren tijdens wetenschapsactiviteiten — zoals Sesam-Open IT -websites bouwen, spelletjes ontwikkelen, robots programmeren en nog zoveel meer. Voor wie gebeten is door wetenschappen.

Superdivers
We brengen jongeren uit verschillende gemeenschappen duurzaam in contact met elkaar. Op festivals en evenementen brengen we voorbijgangers samen rond maatschappelijke thema’s.

Communicatie
In de werkgroep Communicatie ga je creatief aan de slag met content en zorg je dat de juiste info bij de juiste mensen terecht komt. We bedenken daarvoor originele campagnes en stellen een communicatieplan op.

Kookploeg
Heb je een hart voor koken en help je graag mee op onze vakanties of weekends? Wie er nog niet in slaagt om eigenhandig een eitje te bakken, die zal het hier zeker leren.

Chauffeur
Voor een klein team kan het organiseren van activiteiten over heel Vlaanderen een logistieke puzzel zijn. Zit je graag achter het stuur, dan kunnen we je heel goed gebruiken.

Voor wie moeilijk kan kiezen…
Heb je dat ook, keuzestress? Bij Hujo is het niet of-of maar misschien en-en. Kook je graag maar wil je ook brainstormen over ons werkthema en af-en toe een spel te begeleiden.

Doen… Zolang het plezant blijft.


Ready to rumble?