Ga met hujo op vakantie!

Hujovakanties, dat zijn onvergetelijke momenten!

In 2018 organiseren we 4 vakanties zonder overnachting en 2 vakanties mét overnachting voor jong en oud. We bieden een gezellig nest aan met een veilige sfeer zodat je helemaal jezelf kan zijn. We laten jou op een speelse manier de wereld ontdekken en bieden de ruimte om jouw  grenzen te verkennen. Bij Hujo staan een open geest en inspraak centraal.

Onze geattesteerde animatoren zorgen samen met een ervaren eindverantwoordelijke voor een spetterende vakantieweek vol beweging, spel en grenzeloos plezier. Onze kampkoks zorgen voor een gezonde en gevarieerde maaltijd en proberen rekening te houden met mogelijke diëten.

Vakanties met overnachtingen gaan door in erkende jeugdverblijven. Op een vakantie zonder overnachting wordt de week afgesloten met een gezellig toonmoment voor familie en vrienden.

Robots maken kan je zelf, en dat gaan we ook doen op Wetikamp! Als vrijzinnig humanistische jongeren zijn we bij Hujo gek op wetenschap en techniek.

Gebeten door alles wat met wetenschap te maken heeft? Zin om zelf een robot te ontwerpen, bouwen en programmeren? Schrijf je dan als de bliksem in voor het Wetikamp. We starten met enkele robotisch getinte kennismakingsspelletjes om er nadien meteen in te vliegen! Al spelend zetten we onze eerste stappen in de wondere wereld van robotica.

Vragen? Contacteer ons via vakantie@hujo.be

  • €80, €70 (tweede kind), €60 (derde kind) inclusief tien- en vieruurtje

  • Eigen vervoer!

  • De Wetikampen zijn zonder overnachting! Elke dag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor- en na opvang mogelijk.

juli

Brussel

voor kinderen van 6 tot 8 jaar en van 9 tot 12 jaar

Van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 5 juli

Basisschool Carolus Magnus 
De Jamblinne de Meuxplein 27, 1030 Schaarbeek 

Meer info
Juli

Hasselt

Voor kindjes met autisme van 9 tot 12 jaar

Van donderdag 25 juli tot zaterdag 27 juli

Schakelschool
Larestraat 15, 3511 Kuringen

Meer info
Augustus

West-Vlaanderen

voor kinderen van 9 tot 12 jaar

Data: nog te bevestigen 
Locatie: nog te bevestigen

Meer info volgt snel 

Meer info


16 – 20-jarigen (mét overnachting)

Vrijzinnig humanistische jongeren zoals ons vind je over de hele wereld. Maar wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft hen? Om dit mysterie te ontrafelen organiseren we elk jaar SWITCH, een uitwisselingsvakantie waar we grenzen verleggen om onze vrijzinnig humanistische “soulmates” te ontmoeten! Dit jaar trekken we samen met Finse jongeren naar Duitsland, waar de Berlijnse muur 30 exact 30 jaar geleden viel. Get ready voor een week vol uitdaging, actie, ontdekking en nieuwe grenzeloze vriendschappen.

Meer info

Ga je graag mee op Hujo vakantie als begeleider?

Vul dan via onderstaande link het formulier in en stel je kandidaat om  mee te gaan.

Stel je hier kandidaat!