Beleef je leukste vakanties met Hujo!

Image

Hujovakanties, dat zijn onvergetelijke momenten!

Ieder jaar organiseren we verschillende vakanties met én zonder overnachting voor jong en oud. We bieden een gezellig nest aan met een veilige sfeer zodat je helemaal jezelf kan zijn. We laten jou op een speelse manier de wereld ontdekken en bieden de ruimte om jouw  grenzen te verkennen. Bij Hujo staan een open geest en inspraak centraal.

Onze geattesteerde animatoren zorgen samen met een ervaren eindverantwoordelijke voor een spetterende vakantieweek vol beweging, spel en grenzeloos plezier. Onze kampkoks zorgen voor een gezonde en gevarieerde maaltijd en proberen rekening te houden met mogelijke diëten.

Vakanties met overnachtingen gaan door in erkende jeugdverblijven. Op een vakantie zonder overnachting wordt de week afgesloten met een gezellig toonmoment voor familie en vrienden.


De prijzen voor de verschillende vakanties variëren per vakantie. Check dus altijd goed de prijs die op het evenement vermeld staat. Wat er in de prijs inbegrepen zit, kan je ook daar ontdekken.


Op elke vakantie reserveren we een aantal plaatsen voor Iedereen Verdient Vakantie (RapOpStap). https://www.iedereenverdientvakantie.be/

Zo krijgen kinderen die het financieel moeilijker hebben om deel te nemen toch een plaatsje op onze vakanties. Heel wat van onze animatoren schenken trouwens hun vrijwilligersbijdrage aan hen!
Bekijk hieronder welke kampen er momenteel gepland staan!

6 – 12-jarigen (zonder overnachting)

Robots maken kan je zelf, en dat gaan we ook doen op Wetikamp! Als vrijzinnig humanistische jongeren zijn we bij Hujo gek op wetenschap en techniek.

Gebeten door alles wat met wetenschap te maken heeft? Zin om zelf een robot te ontwerpen, bouwen en programmeren? Schrijf je dan als de bliksem in voor het Wetikamp. We starten met enkele robotisch getinte kennismakingsspelletjes om er nadien meteen in te vliegen! Al spelend zetten we onze eerste stappen in de wondere wereld van robotica.

Vragen? Contacteer ons via vakantie@hujo.be

  • €80, €70 (tweede kind), €60 (derde kind) inclusief tien- en vieruurtje

  • Eigen vervoer!

  • De Wetikampen zijn zonder overnachting! Elke dag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor- en na opvang mogelijk.

Herzele | Oktober

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar
Van maandag 28 oktober tot en met donderdag 31 oktober. 
Basisschool De Trampoline
De Tramzate 9
9550 Herzele

Meer info

SWITCH | 16 – 27 JULI

Elk jaar is er Switch, een keitoffe uitwisseling waar je grenzen verlegd om humanistische soulmates te ontmoeten. Bestemming deze zomer? Duitsland! We gaan op ontdekking, leren onszelf en elkaar beter kennen en maken er een ongelooflijk tof feestje van. Je gaat toch mee? Psst, kijk ook eens op onze Instgrampagina. Iets met een wedstrijd en een duoticket.

Stel je kandidaat

Ga je graag mee op Hujo vakantie als begeleider?

Vul dan via onderstaande link het formulier in en stel je kandidaat om  mee te gaan.

Stel je kandidaat