Partners & lokale groepen

Hujo’s partners

Hujo’s lokale groepen

Lokale wat?

Hujo is de koepelorganisatie voor verschillende lokale groepen. Zo’n lokale groep doet aan jeugdwerk voor jongeren tussen 6 en 30 jaar. De waarden van de groep sluiten aan bij de visie van Hujo.

Meerwaarde
Onze Lokale Hujo-groepen zijn laagdrempelig, authentiek, kritisch en tolerant. Wie aangesloten is bij een lokale Hujo-groep zoekt jeugdwerk met een meerwaarde.

Lokale wie?

Onze lokale groepen zijn verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, van Oostende tot Genk en van Antwerpen tot Ronse. Hujo’s lokale groepen zijn heel divers, en daar zijn we trots op!

Zelfstandig
Onze groepen functioneren zelfstandig. Als Hujo leggen we geen voorwaarden op zoals het dragen van een uniform en dergelijken. We overkoepelen kinderwerkingen, jongerenwerkingen, jeugdhuizen, socio-culturele groepen,…

Activiteiten
Onze groepen organiseren verschillende activiteiten zoals voetbaltornooien, pokeravonden, festivals, concertavonden, debatten, sensibiliseringsacties … noem maar op. Deze activiteiten worden natuurlijk georganiseerd met aandacht voor de waarden van Hujo.

Bekijk onze lokale groepen per provincie

Word een Hujo-groep!

Contacteer info@hujo.be