Klaar om dé beste (hoofd)animator ooit te worden?

We hebben onze vormingscursussen ingepland, joehoe!
Neem in april deel aan één van de vormingscursussen en ga ervoor!

Klaar om dé beste (hoofd)animator ooit te worden?

De Basiscursus

Hujo’s basiscursus is een vaste waarde in ons vormingsaanbod. We nemen we jou mee op ontdekking en laten je spelenderwijs kennismaken met thema’s zoals verschillende soorten spelen, filosoferen met kinderen, wat te doen bij een conflict en hoe je een eigen debat-, wetenschaps- of spelactiviteit in elkaar kan steken én begeleiden.🙌‍ 

Dus heb je goesting om de entertainer, de bedenker, de organisator in jou naar boven te halen? Ga dan mee op ontdekking en schrijf je in voor onze basiscursus!

De Level Up-cursus

Level Up is dé cursus voor iedereen die al een basiscursus heeft gevolgd en zichzelf wil uitdagen. Duik dieper in thema’s zoals groepsdynamica, grootse spelen, verbondenheid creëren met je deelnemers, groepsdynamica in je ploeg en kleine momenten. Ga met ons tot het volgende level en laat je verrassen 🙌‍

Benieuwd naar deze gloednieuwe cursus en durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor Level Up!

De Hoofdanimatorcusus

Ben je al meer ervaren en heb je zin om nog een stap verder te gaan? Tijdens onze hoofdanimatorcursus krijg je alles mee om, met kennis van zaken, meer verantwoordelijkheid op te nemen, andere vrijwilligers te coachen, een vergadering te organiseren en nog veel meer.

Ben jij klaar om met al jouw ervaring anderen te ondersteunen en je te smijten in nog zottere activiteiten? Schrijf je dan in voor onze hoofdanimatorcursus!