Dan ben je bij Hujo aan het juiste adres! Bij Hujo zetten we in op de talenten van onze geëngageerde vrijwilligers. We bieden korte, afgebakende engagementen op maat die aanleunen bij je interesses van het moment.

Bij Hujo kan je lid worden van een werkgroep. Als lid van zo’n werkgroep ben je een cruciaal onderdeel van onze werking. We vertrouwen op jouw creativiteit om Hujo vooruit te helpen. Elke werkgroep heeft een specifiek doel. Zo denk je toffe campagnes uit in het communicatieteam of kan je mee onze activiteiten (lentefeesten, beurzen, standen, … ) uitwerken in de werkgroep evenementen.

Een overzichtje:

Praktische werkgroepen

CAMPAGNE
Deze werkgroep ontwikkelt promocampagnes en werken communicatieplannen uit. Ze bedenken acties om vruchtbaarheid te geven aan nieuwe projecten. Ze stellen persberichten op en gebruiken de juiste kanalen om de gevraagde doelgroepen te bereiken.

 

PROMO
Ze zorgt voor het verspreiden van onze vakantiebrochures, flyers en ander promodrukwerk. Ze gaan met creatieve acties promo maken op verschillende geografisch interessante locaties.

 

GRAFISCH
Zegaat aan de slag met het toepassen van onze huisstijl op al onze brochures, flyers of andere communicatie. Ze zorgen voor een creatieve, originele en jeugdige uitstraling in hun grafische ontwerpen.

Deze werkgroep omvat vrijwilligers die meegaan als kookploeg op onze vakanties en/of weekends. Ze staan zelf in voor het opstellen van menu’s en doen de aankopen volgens het beschikbare budget. Verder werken ze aan een vakantiekookboek en voeren ze biologische teelt en duurzaamheid hoog in het vaandel.

TRANSPORT
Deze werkgroep bestaat uit vrijwilligers die instaan voor het vervoer van materiaal van en naar vakanties, activiteiten of festivals. Ze zorgen daarnaast ook voor het onderhoud van de transportmiddelen.

 

MATERIAAL
Daarnaast is de taak van deze werkgroep het vakantie- en ander materiaal sorteren en onderhouden. Ze evalueren het opbergsysteem en sturen bij waar nodig. Verder kunnen ze ook suggesties doen voor aankopen van nieuw materiaal die ze na goedkeuring van het team mogen aanschaffen.

Begeleidende groepen

Deze werkgroep bestaat uit de animatoren en hoofdanimatoren die vakanties (zullen) begeleiden. Je werkt het programma voor de vakantie uit op voorbereidingsweekend.

Deze werkgroep werkt nauw samen met de kadervormingsontwikkeling-groepen. De vrijwilligers in deze groep gaan onze vormingen begeleiden en zijn dus bij voorkeur geattesteerde instructeurs met ervaring in het jeugdwerk.

Deze groep vrijwilligers wordt begin van elk jaar gevormd om onze workshops en educatieve spelen te kunnen begeleiden. Ze voeren die vervolgens uit op activiteiten zoals lentefeesten, joelfeesten of andere regionale activiteiten.

Allergisch aan kiezen?

Wij ook. Je kan meerdere engagementen aangaan. Zolang je het maar graag doet. Je kan bijvoorbeeld kiezen om het komende jaar zowel mee te gaan als kok op vakantie, te brainstormen over ons werkthema en af-en toe een spel te begeleiden.
Heb je een ander idee of wil je toch wat meer info? Contacteer ons dan via het onderstaand formulier of op 02 521 79 20.

Wil jij je engageren voor Hujo?
Laat ons weten wat jij wil doen!