Jong, getalenteerd en vooral geëngageerd?

Dan ben je bij Hujo aan het juiste adres! Bij Hujo zetten we in op de talenten van onze geëngageerde vrijwilligers. We bieden korte, afgebakende engagementen op maat die aanleunen bij je interesses van het moment.

Bij Hujo kan je lid worden van een werkgroep. Als lid van zo’n werkgroep ben je een cruciaal onderdeel van onze werking. We vertrouwen op jouw creativiteit om Hujo vooruit te helpen. Elke werkgroep heeft een specifiek doel. Zo denk je toffe campagnes uit in het communicatieteam of kan je mee onze activiteiten (lentefeesten, beurzen, standen, … ) uitwerken in de werkgroep evenementen.

Klaar om Hujo’s Held te worden?

Een overzichtje:

Praktische werkgroepen

CAMPAGNE
In deze werkgroep ontwikkel je promocampagnes en werk je communicatieplannen uit. 📅 Je gebruikt je grijze hersencellen voor het bedenken van acties om nieuwe projecten een boost te geven. Verder stel je ook persberichten op en gebruik je de leukste en efficiëntste kanalen om de gevraagde doelgroepen te bereiken.

 

PROMO
Onze promowerkgroep zorgt voor het verspreiden van onze vakantiebrochures, flyers en ander promodrukwerk. Samen gaan jullie met creatieve acties promo maken op verschillende locaties in Vlaanderen. Supertof! 🎫

 

GRAFISCH
Hou je ervan om je creatief helemaal te laten gaan? Dan zit je hier goed! Je gaat aan de slag met het toepassen van onze huisstijl op al onze brochures, flyers of andere communicatie. 🎨 Je zorgt ook voor een creatieve, originele en jeugdige uitstraling in onze grafische ontwerpen.

Deze werkgroep bestaat uit vrijwilligers die meegaan als kookploeg op onze vakanties en/of weekends. 🍳
Ze laten hun creativiteit los in het opstellen van superlekkere menu’s en doen de aankopen volgens het beschikbare budget. 🍅 Verder werk je ook samen aan een vakantiekookboek vol gerechten waarvan iedereen rond de kookpot komt staan, rekening houdend met biologische producten en duurzaamheid natuurlijk!

TRANSPORT
Als het transportteam bestaat help je ons met het vervoer van materiaal van en naar vakanties, activiteiten of festivals. Je mag met onze Caddy 🛴 het Vlaamse platteland doorkruisen! Perfect dus als je ervan geniet om met de auto rond te rijden én op plaatsen wil komen waar je anders misschien nooit zou passeren!

 

MATERIAAL
Daarnaast onderhoud je af en toe ook ons vakantie- en ander materiaal (soms ook eens sorteren, maar das leuk!). 📚 Verder mag je ook altijd suggesties doen als je denkt dat we iets best vervangen of iets nieuw kunnen gebruiken.

Begeleidende groepen

Onze vakantieteams bestaan uit de animatoren en hoofdanimatoren die onze vakanties zullen begeleiden 🏕️. Tijdens een supertof voorbereidingsweekend werk je samen met je collega's een buitengewoon tof programma uit!

Deze werkgroep werkt nauw samen met de 'kadervormingsontwikkeling-groepen', een moeilijk woord voor 'je zal samenwerken met andere toffe mensen' 😅.

In deze groep begeleid je onze vormingen en ben je dus bij voorkeur een geattesteerde instructeur (met ervaring in het jeugdwerk), maar laat je dat niet weerhouden om ons toch iets te sturen 🙃.

Dit team wordt elk jaar in het begin gevormd om onze workshops en educatieve spelletjes te begeleiden. Deze spellen en workshops mag je vervolgens vol enthousiasme uitvoeren op activiteiten zoals lentefeesten en/of andere regionale activiteiten 🤯.

Allergisch aan kiezen?

Wij ook. Je kan bijvoorbeeld ook meerdere engagementen aangaan. Zolang je het maar graag doet!

Je kan bijvoorbeeld kiezen om het komende jaar zowel mee te gaan als kok op vakantie, te brainstormen over ons werkthema en af-en toe een spel te begeleiden.

Heb je een ander idee of wil je toch wat meer info? Contacteer ons dan via het onderstaand formulier of op 02 521 79 20.

Wil jij je engageren voor Hujo?
Laat ons weten wat jij wil doen!